Social

Piperea: Miliardul de euro pagubă ar trebui să determine un sechestru pe toate averile tuturor celor implicați.

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

Avocatul Gheorghe Piperea isi doreste ca DNA pentru cei 1 miliard de euro, bani paguba la buget in timpul pandemiei să determine un sechestru pe toate averile tuturor celor implicați.

,,DNA a cerut ridicarea imunității lui Cîțu, a lui V Voiculescu și a Ioanei Mihăilă pentru un prejudiciu de un miliard de euro rezultat din achiziția inutilă a peste 52 de milioane de doze de vakseen. Chestia tare e că DNA constată că achiziția s-a efectuat în trepte și că prima achiziție, de 23 de milioane de doze, era suficientă pentru întreaga populați – cele 50 de milioane ulterior achiziționate erau bașca.

Context: Fostul premier, Florin Câțu, urmărit penal de DNA pentru achizitiile din Pandemie. ,,În timp ce românii mureau, Voiculescu, Cîțu și Mihăilă furau! 1 miliard de euro”

Nu erau necesare, dar dobitocii cu diplome fake au insistat, deci e intenție calificată. E risc de pușcărie pe 15 ani, minim. Au fost comisioane la greu, desigur. Și costuri cu transportul, depozitarea (cică, la -80 grade…), condiționarea, seringile de unică folosință, centrele de vakseenare din parcări și de la coadă la mici etc.

Toți ăștia tre’ să dea și ei cu subsemnatul acum. În orice caz, potrivit sloganului “fără penali în funcții publice”, cei trei trebuie să demisioneze ieri. Și tre’ să simtă “conținutul vakseenului”, așa de suav explicitat în grețoasele reclame pentru o procedură medicală invazivă cu care ne-am opintit stomacul în timpul plandemiei.

Sondaj Național: Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare cu cine ar vota românii?

Câțu, de exemplu, tre’ să meargă la zdup pentru a experimenta “conținutul valkseenului”, adică, o cafea cu vecinul de celulă sau o bere cu gardianul de penitenciar. Iar miliardul de euro pagubă ar trebui să determine un sechestru pe toate averile tuturor celor implicați.” se arata in postarea de pe contul sau de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *