Sănătate

Monica Pop: Dle dr. Gheorghiță, asumați-vă!!! Cum adică imunitatea naturală nu e acceptabilă??!!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Medicul Monica Pop critică dur o declarație a dr. Gheorghită, cel care a fost unul dintre responsabilii pentru ce masuri s-au luat in acesta pandemie.

,,Altă panică?

Dle dr. Gheorghiță, asumati-vă!!! cum adica imunitatea naturală nu e acceptabilă??!! Cum puteti spune asa ceva cind se stie că e cea mai eficientă modalitate de imunizare??!! nu cred ca un medic infectionist poate face o asemenea afirmatie!!! Nu precizati la ce pacienti va referiti, îi dati inainte cu vascinarea!!!

Citește și: Terhes: Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a subminat sectorul energetic al României din slugarnicie fata de Bruxelles

Nu e clar ca s-au îmbolnavit f multi vascinati ? stiti citi din cei care au avut înainte boala ,fara vascin, ( unii nici nu l-au apucat)s-au reinfectat??!! Stiu ca mult mai putini!!! Virusul e acelasi! dar, daca dvs stiti altceva, vrem procente oficiale ( nu contrafacute) si.. asumare!!! dar si raspundere!!!

Spune dr. Gheorghită ca boala asta are risc cardio-vascular si la 1 an dupa vindecare?! cine si cind a avut timp sa constate??!! exista statistici ? Sa le vedem! Care e procentul? S-a constatat ca riscul cardio e mai mare la cei care au avut covid fată de riscul obișnuit, al celor care au boli si factori favorizanti??!!

Citește și: Piperea: S-a depus la Judecătoria Sect. 5 acțiunea colectivă contra Statului român cu scopul încetării vaccinarii

Deci : ff multi vascinati au facut boala, unii inainte dar cei mai multi, după! deci, toti care au avut boala au risc se avc, infarct, etc???!!! iar daca se spune ca toti au avut sau vor face boala, toti au risc dupa vindecare??!! cum adică imunitatea naturala nu e acceptabilă???!!! va dati seama ce spuneti??!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *