Social

Daniel Ghiță il vrea pe Ceausescu internat la psihiatrie ori pușcarie: Hărțuirea, faptă penală!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Deputatul Daniel Ghiță: „Trompeta Rezist Marian Tivilic M, care a hărțuit toată clasa politică, a comis multe fapte penale, fără sa fie deranjat!??? Nici un dosar penal? Autoritățile de ce nu reacționează ? Vă aduc aminte că hărțuirea este o fapta penală.

ART. 208 Hartuirea (1) Fapta celui care, in mod repetat, urmareste, fara drept sau fara un interes legitim, o persoana ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri frecventate de catre aceasta, cauzandu-i astfel o stare de temere, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicari prin mijloace de transmitere la distanta, care, prin frecventa sau continut, ii cauzeaza o temere unei persoane, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.” Nu este prima data când o persoană publică, ex Mitică Dragomir este hărțuit, înjurat, insultat de aceasta trompetă rezist. Toată clasă politică este hartuită, de o grupare politică rezist , prin acest individ.

In viitor când sunteți hărțuit : sunați la Poliție, si depuneți plângere penală pentru harțuire! Faceți cerere ca persoana să fie dusă la un spital psihiatric!

Pe cale penală și civilă cereți evaluarea psihiatrică la INML, pe care o atașați la dosarul penal, să știm daca acest om are nevoie de ajutor psihiatric si ar trebui obligat să urmeze un tratament!

https://e-psihiatrie.ro/art-8-internarea-nevoluntara/

“ In conformitate cu Legea nr. 487/2002 a sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice internarea poate fi voluntara sau nevoluntara”

Hărțuirea constantă este o faptă penală! Aceste persoane sunt un pericol public pentru orice cetățean al României! https://www.justitiarul.ro/idiotii-nostri-de-azi…/ Este clar că acest individ a provocat, premeditat această altercație prin hărțuire, calomnie și injurii. Nihil Sine Deo”, scrie Daniel Ghiță pe Facebook:.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *