Politică

Aurelian Pavelescu îl desfințează pe Pieleanu: Un țărănoi parvenit, umflat cu banii de la partide…

Distribuie:
Sursa photo: facebook/captură Antena 3.

Aurelian Pavelescu îl desfințează pe sociologul Marius Pieleanu într-un mesaj pe pagina personală de facebook. ,,Un țărănoi parvenit, umflat cu banii de la partide…NU MAI ACUZA TU POPORUL ROMÂN DE PROSTIE!”

,,PIELENE, NU MAI ACUZA TU POPORUL ROMÂN DE PROSTIE! VEZI-ȚI DE PROSTIA DIN CAPUL TĂU!

Citește și: Viktor Orbán: Bruxelles-ul ne privește ca state de mâna a doua. Vecinii deştepţi nu se războiesc şi nu se duşmănesc

Îl văd pe alde Pieleanu că acuză de analfabetism și prostie poporul român, mai ales cel din zona rurală. Un țărănoi parvenit, umflat cu banii de la partide și titluri universitare nemeritate, ca generalii cu patru stele! Cum îți permiți, ticălosule?

Lumea rurală este cea mai mare victimă a partidelor pe care tu le-ai promovat, consiliat și justificat de decenii, țăranii aceștia sălbăticiți au ajuns așa și din cauza ta, ticălosule!

Ai ajuns tu mare profesor doctor la Facultatea de Sociologie? Pe ce bază, bre? Stai tu pe scaunul lui Dimitrie Gusti? Unde e opera ta de sociolog? Unde e școala de sociologie a generației tale? Nicăieri, un politruc la butoanele sondajelor fabricate!

Citește și: Rareș Bogdan, prins de Marian Ceaușescu: ,,Îți urez plăcuța suedeză. Mincinos, jigodie”

Din câte te văd, după comportament, ești unul dintre țărănoii vânduți și parveniți care face acum pe boierul de curte veche, cu blazoane de împrumut!

Și nu e singurul. Cot la cot cu CTP, Andrei Caramitru și Mândruță, marii ”învățători” ai națiunii, o subspecie, haita de hiene care se hrănește din trupul propriei națiuni!” scrie Aurelian Pavelescu pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *