Social

Dan Puric: ,,Noi trebuie să respirăm ce ne zice Bruxelles-ul, Washington-ul, ce ne zice Moscova”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Actorul Dan Puric a vorbit la Romania TV despre „Un moment traumatic. S-a practicat o politică a şocului. Dacă vrei să conduci, să manipulezi, este bine să ţii oamenii în şocuri – izolare, tensiune socială şi şocuri. După astea vor veni altele. Important este că trebuie să ne creem o nouă imunitate la asemenea accidente provocate social, politic.”

„Guvernul are ştirbeşte din demnitarea persoanei puţin câte puţin va produce boli epidemice ale simţului adevărului. Conducătorii de la noi ştirbesc din dimensiunea de român, terfelesc condiţia de creştin.

Citește și: Luis Lazarus: ,,În Kazahstan, REVOLUȚIA a izbucnit din cauza scumpirii prețurilor la gaze și combustibil”

Suntem intubaţi la ATI globalist. Nu ni se mai dă oxigenul din aer, e din tuburi. E oxigenul ideologic. Noi trebuie să respirăm ce ne zice Bruxelles-ul, Washington-ul, ce ne zice Moscova.

Ăla care iubeşte pe toată lumea nu iubeşte pe nimeni! Este o impostură îngrozitoare. Era un gânditor arab care spunea să înţeleg că eu trebuie să fiu soţiei mele, tu încerci să fiu fidel soţiei tale. Aici e impostura!

Citește și:George Simion, in caz de Razboi: În prima linie ar trebui pus Arafat și toți ceilalți care și-au bătut joc de doi ani. NU ROMÂNII!

Globalismul nu ne ajută. N-au izbutit cu ţarcul comunist, a clacat şi s-a vrut comunismul internaţionalist. N-a mers, s-a spart din interior. Au dat înapoi şi a ieşit globalismul. Şi o bere dacă în România dacă o iei nu are în acelaşi gust ca în Belgia. Aveau nevoie de piaţă de desfacere. America de Sud a fost terminată. Estul l-au găsit vital şi bogat.

Sunt specialişti în criminalitate idelogică în care s-o facă pudrată democratic. Piaţă de desfacere, ce este România? România a fost întotdeauna un teritoriu foarte bogat şi exploatat de imperii. Şi când n-au mai fost imperii, au avut politicieni slugi”, a conchis Puric, conform româniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *