Social

Părintele Vasile Ioana critică conducerea țării: Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Părintele Vasile Ioana, de la biserica Sf. Nicolae Dintr-o Zi din București, a lansat un atac la adresa conducătorilor noștri față de situația în care se găsește România, în zilele acestea, informează r3media.ro.

„Poporul bulgar are antivirale în farmacii, poporul ungar are trei fabrici de antivirale și omul își ia antivirale dacă are boala asta. Frații noștri de peste Prut, din Republica Moldova, au antivirale, iar noi trebuie să cumpărăm pe sub mână!

Citește și: Un medic l-a desfințat pe Florin Câțu: Ai sacrificat mii de vieți pentru un joc mizerabil!

Indolența, nepăsarea și nesimțirea conducătorilor care se ocupă cu certuri intestine, când preocuparea lor ar trebui să fie salvarea vieții românilor. Nimic altceva nu e mai important, decât să salvezi viața românilor.

Rușine celor care se ocupă cu altceva!

Citește și: Așa arată falimentul. Mall-urile au rămas pusti. Piperea: Se zguduie cămeșa pe ei, sireacii.

Iată, avem spitale pline! Dar nu e bine așa. Am fost la Floreasca și am văzut doctori cu broboane de transpirație. I-am întrebat dacă pot să împărtășesc bolnavii de Covid, pentru că am anticorpi și mi-au spus: Bun venit părinte, bun venit la noi. N-a mai venit nimeni altcineva, să vadă ce mai facem”, a spus părintele Vasile Ioana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *