Social

Așa arată falimentul. Mall-urile au rămas pusti. Piperea: Se zguduie cămeșa pe ei, sireacii.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Tot mai multe persoane postează imagini din diferite centre comerciale sau mall-uri pe rețele de socializare. ,,Așa arată falimentul. Mall-urile au rămas pusti.” spune o internaută.

Citește și: Gigi Becali: Eu pot să produc 10.000 de pastile de arbidol pe ora. Am ajuns cerșetorii Europei?

Românii nu se mai înghesuie la ofertele de Black Friday anul acesta din cauza restricțiilor pentru cei nevaccinați. Pe acest subiect, avocatul Gheorghe Piperea a scris un comentariu pe pagina personală de facebook.

,,Chiar dacă se așteptau la un aflux de consumatori și clienți “imunizați”, marii comercianți și imm-urile cu exces de zel securitar s-au trezit cu 90% din clientelă lipsă. Aici intră și persoanele “imunizate” care nu sunt de acord cu nazipass-ul și boicotează, direct sau indirect, magazinele și incintele care îl promovează.

Citește și: Protest spontan în Piața Universității. ,,Nu cedăm, nu ne vaccinăm!”, strigă participanții.

În doar câteva zile, cluburi, baruri, restaurante și buticuri s-au închis. Nici mall-urile și supermarket-urile nu o duc bine cu această “banală răceală”, mai ales că lanțurile de aprovizionare se rup, iar costurile energiei și ale depozitării se triplează.

Cu restaurante, cluburi și buticuri închise, nici cei cu, nici cei fără nazipass nu vor mai avea acces la distracție și lux.

Iată o formă de “libertate” și “normalitate” neașteptată pentru cei care s-au grăbit să se conformeze noii normalități. Serul minune nu prea conține nici imunitate, că trebuie “boostere” din 6 în 6 luni, dar e clar că vacanțe, petreceri, comoditate – ioc.

Apropo, câtă vreme “noua normalitate” le-a adus bani și ajutoare de stat, marii comercianți și influencerii din domeniu au aplaudat și susținut plandemia. Acum, că noua normalitate îi arde la bani și la continuitatea afacerii, cei din domeniu plâng după vechea normalitate… Se zguduie cămeșa pe ei, sireacii.”, spune acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *