Politică

Daniel Ghită, atacă: Clotilde Armand era in camera cu voturi. Nicio arestare, nimic. Cărau sacii cu voturi, selectau sacii

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Daniel Ghita, deputat PSD, atac la justitia romana: ,,10 ani la rând ( cu ajutorul DNA!) au fost arestați majoritatea politicienilor români. Arestați, cu dosare fabricate., după achitați. Selectau care politicieni erau incomozi.

Procurori care își exprimau public ura fața de o anumită clasă politică, dar ei instrumentau dosare penale.

Voiculeț: Companiile olandeze pe profit in România: ING +210 mil.€, Mega +32,2 mil.€, Schengen? NU

Toti oamenii de afaceri (români !) au fost arestați. Toate afacerile românești trebuiau să fie distruse! ANAF ( la comandă) teroriza toate firmele românești, cele străine nu aveau voie să fie deranjante, deși încălcau legea.Ambasadorii aveau putere în România. Încălcau legea, dar nimeni nu îi trage la răspundere.

Clotilde Armand, a văzut întreaga Românie ,că,era in camera cu voturi, unde nu avea voie sa fie! Cărau sacii cu voturi, selectau sacii. Nicio arestare, nimic.Mai contează votul românilor în propria țară?

Jud. Adriana Stoicescu: ,,O mână de neghiobi ne va aduce in epoca de piatră a justiției”

Nu avem o clasă politică cu coloană vertebrală, pentru ca zece ani a existat TEROARE! Pentru ca la toți le este FRICĂ de înscenări, dosare fabricate, arestări. Avem acum o clasă politică slugarnică, că așa sunt ordinele!

Fostul PDL este actualul PNL. Nihil Sine Deo”, scrie acesta pe pagina personala de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *