Politică

Sorin Grindeanu: Nu vreau să văd niciun fel de festivism, tăieri de panglici, sobor de preoți, de cuvântări, de oameni politici care vin si țin discursuri.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ministrul Transporturilor din partea PSD, în același timp si vicepremier, Sorin Grindeanu: ,,Nu vreau să văd niciun fel de festivism, tăieri de panglici, sobor de preoți, de cuvântări, de oameni politici care vin si țin discursuri.” Acesta se referă la viitoarele proiecte de infrastructură finalizate.

”România ajunsese undeva aproape, aproape că nu vreau să exagerez, aproape de buza prăpastiei cu toate cele patru crize suprapuse una peste alta”, a mai afirmat Grindeanu la Prima TV, emisiunea Insider Politic.

Citește și: Maria Grapini: Nu doresc ca România sa fie tratată ca un cerșetor! Voi lupta pentru acest lucru cu toata fiinta mea!

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat că a văzut cum a funcţionat nouă luni Guvernul PNL-USR şi toate ”gafele şi toate prostiile pe care le-au făcut”.

”Îi văd pe mulţi viteji, care până acum două luni erau la guvernare, şi acum sunt viteji”, a afirmat, duminică, Grindeanu, precizând că România ajunsese ”aproape de buza prăpastiei”, relatează News.ro, preluat de digi24.

Citește și: Avocatul Piperea: încă o dată, justiția îi anulează hotărârile ilegale și dictatoriale ale lui Arafat.

,,Fără festivisme, fără tăieri de panglici, fără chestiuni care nu-şi au locul, pentru că nu e loc de festivism”, a spus Sorin Grindeanu la deschiderea unui lot de autostradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *