Politică

Ordonanţa 114 care plafona timp de trei ani preţurile la energia electrică şi la gaze i-a ajutat pe români. -Lia Olguța Vasilescu.

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

„Cred că acum înţeleg şi oamenii cât de mult i-a ajutat acea Ordonanţă 114 care plafona timp de trei ani preţurile la energia electrică şi la gaze”, spune fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Ordonanța a fost adoptată atunci când Liviu Dragnea era liderul Partidului Social Democrat și acestia aveau Guvern.

Citește și: Dr. Ciuhodaru: Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci

,,În momentul în care cei de la Guvern au abrogat-o, au spus că este normal să se liberalizeze piaţa şi că noi (n.r. – PSD) suntem cei care ţinem preţul energiei pe loc când ar putea ca firmele să intre în concurenţă şi să vină cu preţuri mult mai avantajoase pentru cetăţeni. Şi uitaţi-vă ce se întâmplă”, a spus Vasilescu, miercuri, într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

Citește și: Dana Budeanu către Raed Arafat: ,,Ce vreți să faceți cu copiii? Nimeni nu a pus labele pe copii.”

,,Nici nu vreau să mă gândesc la cetăţenii care au salarii sau pensii foarte mici cum vor trece această iarnă, pentru că fie că este vorba de centrala de apartament, care este pe gaze, unde s-a majorat şi acolo factura, fie că este vorba de sistemul centralizat, este practic acelaşi lucru: creşte factura fără oprire. Este o situaţie pe care Guvernul trebuie să o rezolve cât se poate de rapid”, a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *