Social

Viktor Orban nu renunță: ,,Nu vom lăsa activiştii LGBTQ printre copiii noştri”

Distribuie:
Sursa photo: Viktor Orban/facebook.

Viktor Orban nu renunță la legea anti-LGBTQ : „Nu vom lăsa activiştii LGBTQ printre copiii noştri”

Citește și: CCR dă coaliției cu legea-n cap. Numirile de la TVR și SRR sunt neconstituționale.

,,Parlamentul European şi Comisia Europeană vor ca noi să lăsăm activiştii şi organizaţiile LGBTQ în şcoli şi grădiniţe. Dar Ungaria nu doreşte acest lucru”, a scris Viktor Orban într-un mesaj pe Facebook, în ziua în care în această ţară intră în vigoare legea care interzice folosirea în şcoli a materialelor care promovează homosexualitatea şi schimbarea de gen, precum şi a conţinuturilor pornografice, informează hotnews.

Citește și: Câțu visează: ,,Am convins o Românie să fiu premier, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la șefia PNL”

Aceasta este o chestiune de suveranitate naţională, iar ”birocraţii de la Bruxelles nu au nicio treabă aici, orice ar face nu vom lăsa activiştii LGBTQ printre copiii noştri”, a promis Viktor Orban.

Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a ameninţat miercuri Ungaria cu lansarea unei proceduri de infringement, în cazul în care Budapesta nu revine asupra unei legi prin care este acuzată de discriminarea lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT), care intră în vigoare joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *